Megalakulásának 25 éves évfordulóját ünnepli a Press Air Kft. 2022-ben

25 éves piaci jelenlét egy vállalkozás életében különleges évforduló

Ünnepi pillanat ez, amely alkalmas arra is, hogy felelevenítsük a cég életében bekövetkezett meghatározó pontokat. Nézzük meg honnan indult a Press Air Kft. és öt lépésben azt, hogy hol tart most 25 évvel az alapítás után!

1997-ben megalakult a Press Air Kompresszorforgalmazó és Szerviz Kft.. Néhány fővel, szinte családi vállalkozásból indulva találta meg a helyét a sűrített levegős piacon. Sokáig a Budaörsi úton bérelt telephelyen folyt a munka. A szakértelem hamar meghozta a bővülés lehetőségét, hiszen évről-évre szaporodtak a feladatok és növekedett az elégedett partnerek száma.

2015-ben óriási előrelépés volt az átköltözés a saját tulajdonú budaörsi ingatlanba. Itt az üzemi terület kialakítása a feladatokhoz igazodva készült el és az adminisztrációs terület tematizálása is megtörtént. Az addig is dinamikus fejlődés tovább folytatódott, sőt újabb lendületet kapott. Az új professzionális eszközök lehetővé tették azt, hogy tovább bővüljön a vállalható feladatok típusa.

2019-ben a piaci igényeket felmérve és azonnal reagálva rájuk, elindítottuk a Projekt divíziót. Saját tervezés, háromdimenziós megjelenítés a sűrített levegő rendszerek terén, amellyel már az első gondolatoktól támogatni tudjuk a partnereinket egészen a kulcsrakész átadásig. Ezzel a divízióval megvalósult a partnerek egyutas kiszolgálása a tervezéstől kezdődően a beruházáson át egészen a karbantartásig.

2020-ban jelentősen megnőtt az igény a sűrített levegős rendszerek „testre szabására”. Az energiafelhasználás csökkentése, a hatékonyság javítása, a megtakarítások ösztönzése és a törvényi szabályozás soha ilyen erőteljes nyomást nem gyakorolt a sűrített levegőt felhasználókra. A Press Air felkészült szakértő csapata támogatja ezekben a törekvésben partnereit a 4.0 lehetőségeinek kiaknázásával.

2021-ben átléptük az 1 milliárd forintos árbevételt. Ez azért kiemelkedő eredmény a Press Air életében, mert a pandémia alatt is képesek voltunk a fejlődésre, megtartottuk a munkavállalóinkat és tovább bővítettük a szolgáltatásink körét. A jelenlegi világgazdasági helyzetben is folyamatosan keressük a megújulás és bővülés lehetőségét, készülve a félszázados sűrített levegős piaci jelenlétre.

A jelentős lépések között mi az állandó a Press Air működésében?
A Press Air Kft. felelős munkaadó és vállalkozó, mert munkavállalóink és partnereink a legfontosabbak számunkra. Értékrendünket a felelős működés során építettük fel és jelenleg is a cég alapköveinek tekintjük őket. Időtállónak bizonyulnak elveink, alapjaiban nem változnak csak a kor haladtával kiegészülnek és tovább fejlődnek.
Elkötelezettek vagyunk a magas minőség és a szakértelem mellett. Az etikus magatartás, a környezet védelme, az energiapazarlás megfékezése kiemelt terület a cég mindhárom profitcentrumában. Hangsúlyt helyezünk az optimalizált sűrítettlevegős-rendszerekre már a tervezés fázisától kezdve. Partnerek vagyunk az energiatakarékos működtetésben speciális, a hatékonyságot igazoló diagnosztikai vizsgálatok elemzésével és ezek alapján a javító intézkedések bevezetésében is.

Keresse, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!