Panelbeszélgetés az energiahatékonyságról – CEPM konferencia

A sűrített levegős rendszerekben rejlő megtakarítási lehetőségekről kérdezték a Press Air Kft. szakértőjét.

2022. szeptember 13-14.-én került megrendezésre a Central European Plastics Meeting (CEPM) a Várkert Bazárban. A résztvevők főként a V4-es országokból érkeztek, de a balkáni régió szakemberei is képviseltették magukat a két napos rendezvényen.

A nemzetközi konferencia fő témái a műanyagipar jövőjével kapcsolatos témákat dolgoztak fel. Nehéz kérdésekre válaszoltak a meghívott előadók: van-e jövője a műanyagnak az életünkben, milyen piaci várakozások vannak és milyen ellátásbiztonság tapasztalható a gyártás területén?

A körforgásos gazdaság és energiahatékonyság a második napon kapott kiemelt figyelmet.
A Press Air Kft.-t, mint a sűrített levegős rendszerek elismert hazai szereplőjét kérték fel egy panelbeszélgetésben való részvételre más neves hazai cégek együttes megszólításában. A Press Air Kft. kiemelt energiahatékonysági szakértője beszélt a műanyagiparban alkalmazható megoldásokról és arról, hogyan lehet segíteni nekik az energiaköltségekkel való gazdálkodásban.

Ágoston Róbert munkatársunk beszélt arról is, hogy fenti célok elérése érdekében milyen beavatkozások lehetségesek és mit tehetünk a folyamatok ellenőrzésében és a hatékonysági tartalékok, veszteségforrások felkutatásában.

A Press Air 25 éves elismert szakmai tapasztalattal rendelkező csapata a kisebb vállalkozásoktól a multinacionális cégméretig felkészült a megkeresések feldolgozására.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!

További részletek a CEPM konferenciáról: https://www.plasticsmeeting.com/page-1761