VI. Épületgépészeti Tervezői Konferencia – Kiállítói részvétel

A Press Air Kft. kiemelten fontosnak tartja a tervezők tájékoztatását a sűrített levegős rendszerek aktualitásairól.

2022. szeptember 30.-án tartotta a Magyar Mérnöki Kamara Épültgépészeti Tagozata a VI. Épületgépész Tervezői Konferenciát a Lurdy-házban. Több mint 500 fő résztvevő volt az előadásokon és nézte meg a kiállítói területen megjelent cégek bemutatkozó anyagait, közöttük a Press Air Kft. kiállítói asztalát is.

A Press Air Kft.-t Kautny Kolos mérnök kollégánk és Károly Róbert területi vezető (Nyugat-Magyarország) kollégánk képviselte a konferencián és adtak választ az érdeklődőknek a sűrített levegős rendszerek tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatban feltett kérdésekre. Több elkészített tervrajz mellett megmutatták azokat a 3D tervrajzokat is, melyeken a Press Air Kft. által kivitelezett konténerbe telepített sűrített levegős központok láthatók. A konténerbe telepített sűrített levegős központokkal kapcsolatos érdeklődések és megrendelések száma dinamikusan növekszik, ezért fokozott figyelem övezte a kiállító térben is ezeket a rendszereket.

A Press Air 25 éves elismert szakmai tapasztalattal rendelkező csapata segítséget nyújt Tisztelt Partnereinek a sűrített levegős rendszerek tervezésétől kezdve a kivitelezésig, valamint teljeskörű szerviz tevékenységgel támogatja a munkákat.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!