Tájékoztató levél Tisztelt Partnereink számára

Tisztelt Partnereink!

Mi a Press Air Kft. munkatársai – beszállítóinkhoz hasonlóan – lehetőségeinkhez képest intenzíven figyeljük a világpiaci eseményeket.

Minden törekvésünk az, hogy a legjobban kiszolgáljuk ügyfeleinket, de a világpiacon kialakult helyzettől nem tudjuk függetleníteni magunkat.

Sem a járvány, sem a háború nem kedvez a kiszámíthatóságnak. A piac szereplői eltérően viselkednek a meglepetések súlya alatt. Beszállítóink a legjobb tehetségük, cégkultúrájuk szerint törekszenek saját és ügyfeleik érdekeit szem előtt tartani.

A Press Air Kft. maga is előrelátó megközelítésre törekszik. Az a célunk, hogy ügyfeleinket általunk – rajtunk keresztül – ne érhesse váratlan meglepetés. Ennek értelmében felhívjuk figyelmüket, a piacon eddig megszokott szállítási határidők jelentős növekedésének kockázatára, mely az Önök beruházásának megvalósulási ütemét is befolyásolhatja. Ennek ellensúlyozására árukészletünket jelentős mértékben megnöveltük a megszokott szállítási határidők betartásának biztosításáért.

(https://pressair.hu/termekek/raktarkeszlet/)

A jövőben ajánlatainkban és szerződéseinkben irányadó dátumként továbbra is a beszállítóink által megadott szállítási határidőket fogjuk megadni, azok betartásáért felelősséget csak saját kompetenciánk erejéig tudunk vállalni.
A megadott határidő esetleges módosításával kapcsolatban, ÁSZF-ünk VI.3. pontja szerint tájékoztatjuk Önöket.

Mindenkor az eddig is követett maximális ügyfélközpontúsággal, segítőkészséggel állunk rendelkezésükre és együtt közösen bízunk a helyzet mielőbbi kedvező alakulásában, közös terveink optimális megvalósíthatóságában.

Budaörs, 2022. június 16.

Tisztelettel:

 

Tóth Gábor

ügyvezető

 

Deseő László

ügyvezető