Utolsó napok a takarékos sűrített levegős stratégia kidolgozására

Utolsó napok a takarékos sűrített levegős stratégia kidolgozására

2022. június 22-én az Észak-magyarországi Autóipari Klaszter (NOHAC) Iparági fejlesztések az energiahatékonyság jegyében című miskolci konferenciáján előadást tartott a Press Air Kft.

A Press Air Kft., mint a sűrített levegős rendszerek elismert hazai szereplője megismertette a résztvevőket a sűrített levegős rendszerekben rejlő megtakarítási lehetőségekkel.

Az elmúlt 1 év során drámai energiaár növekedést figyelhettünk meg.
A sűrített levegő a legnagyobb energiaforrás és helytelen beállítás esetén a legpazarlóbb is az ipari technológiai folyamatban.
Átlagos ipari felhasználói környezetben az energiaköltségek 10-20%-os súllyal jelennek meg az összköltségeken belül. Ennek meghatározó része a sűrített levegő előállításához és az épületek fűtéséhez kapcsolódik.
Megkerülhetetlen ma minden gyártó és szolgáltató számára az energiastratégia újragondolása. A kiugróan magas és tovább növekvő energiaárakra csak az energiahatékonyság növelése, a spórolás és a drága energiák kiváltása a helyes válasz.
Mit tehetnek azok a sűrített levegőt használó cégek, akik új fejlesztési forrásokkal nem rendelkeznek, nem tudnak gyorsan és hatékonyan technológiát váltani, de csökkenteni akarják az energiára szánt kiadásaikat?
És mit tehetnek azok, akik rendelkeznek fejlesztési forrásokkal és fejlesztésüket energiatakarékos sűrített levegős megoldással akarják megvalósítani?
Ágoston Róbert munkatársunk előadásában bemutatta, hogy fenti célok elérése érdekében milyen beavatkozások lehetségesek és mit tehetünk a folyamatok ellenőrzésében és a hatékonysági tartalékok, veszteségforrások felkutatásában.

A Press Air 25 éves elismert szakmai tapasztalattal rendelkező csapata a kisebb vállalkozásoktól a multinacionális cégméretig felkészült a megkeresések feldolgozására.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!