TAKARÉKOSAN A SŰRÍTETT LEVEGŐVEL!

Press Air Kft. munkatársa Ágoston Róbert előadása a BKIK & PPKonferencia szervezésében

Megkerülhetetlen ma minden gyártó és szolgáltató számára az energiastratégia újragondolása.

2022.05.12-én a BKIK budapesti székházában tartott előadásunk az energiafogyasztás sűrített levegős berendezések optimalizálásáról szólt. A kiugróan magas és tovább növekvő energiaárakra csak az energiahatékonyság növelése, a spórolás és a drága energiák kiváltása a helyes válasz.

Mit tehetnek azok a sűrített levegőt használó cégek, akik új fejlesztési forrásokkal nem rendelkeznek, nem tudnak gyorsan és hatékonyan technológiát váltani, de csökkenteni akarják az energiára szánt kiadásaikat? Nekik segít a Press Air Kft. szakértő támogatása a diagnosztikai vizsgálatokat követő felméréssel, javaslattétellel és azok megvalósításával. Nem túlzás azt állítani, hogy a legkisebb lyuk ’betömése’ a rendszerben több százezer forintos megtakarítással jár, de ez csak a kezdet lehet a komolyabb eredmények elérése előtt.

A Press Air 25 éves elismert szakmai tapasztalattal rendelkező csapata a kisebb vállalkozásoktól a multinacionális cégméretig felkészült a megkeresések feldolgozására, hiszen sok jó és cégre szabott megoldás létezik.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!