Press Air részvétel a 2022 évi PPDexpo kiállításon

A fenntarthatóság jegyében 2022. május 24-26. között 95 kiállító részvételével került lebonyolításra az idei PPDexpo és SignExpo összevont kiállítás.

A kétévente megrendezett szakmai kiállítás a Covid pandémia miatt 2021-ről 2022-re módosított dátummal nyitotta meg kapuit a 4400 regisztrált látogató számára. Az idei expokat a szervezők a nyomda- és papíripar PR rendezvényének (is) szánták, ahol egyik fő cél az iparágukkal szemben kialakult tévhitek ledöntése és a következő generációk megnyerése volt a „printed media” ipar számára.

A PPDexpo új külső megjelenést kap, az edukációt, a fenntarthatóságot és az innovációt helyezi központba és a már megszokott kiállítási hangulattal, gépbemutatókkal várta a (nem csak) szakmai közönséget. A töretlen fejlődést mutató szakmai kiállítást – a kialakult helyzet ellenére – idén még nagyobb várakozás előzte meg, mint a korábbi években.

A Press Air Kft. az Omnipack klaszter (Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter) tagjaival közösen állított ki a rendezvényen. A klasztertagok összevont kiállítási területén a Press Air Kft. egyik kompresszora is helyet kapott, mint a gyártási és csomagolási technológia része. Hernádi Dániel munkatársunk megválaszolta a sűrített levegő felhasználással kapcsolatos kérdéseket és tanácsokkal látta el az érdeklődőket a kompresszorokra, hűtveszárítókra és egyéb sűrített levegős berendezésekre vonatkozóan.

Kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!

(további részletek: https://www.ppdexpo.hu/)